Roleski
& Makłowicz

Prezentują

Linia sosów premium
inspirowana kuchniami świata.

Roleski
& Makłowicz

Prezentują

Linia sosów premium
inspirowana kuchniami świata.

Roleski
& Makłowicz

Prezentują

Linia sosów premium
inspirowana kuchniami świata.

Przepisy Roberta Makłowicza

Ugotuj razem ze mną pyszne i łatwe dania.

Sos Spaghetti

Sos słodko-kwaśny

Sos meksykański

Chili con carne z ryżem

Jeśli wierzyć legendom, danie to zawdzięczamy krzewiącemu chrześcijaństwo duchowi Marii z Ágredy.

Legenda, legendą, unikajmy jednak ziarenek piasku w garnkach i talerzach.

Robert Makłowicz

Składniki:

  • (4 porcje)
  • 2 łyżki oleju roślinnego
  • duża cebula
  • 200 g mielonej wołowiny
  • łyżeczka Sosu Trinidad Scorpion Roleski
  • 200 g ryżu basmati
  • opakowanie śmietany 18%
  • SOS MEKSYKAŃSKI Roleski Makłowicz Menu

 

 

Jeśli wierzyć legendom, danie to zawdzięczamy krzewiącemu chrześcijaństwo duchowi Marii z Ágredy.

Legenda, legendą, unikajmy jednak ziarenek piasku w garnkach i talerzach.

Robert Makłowicz

Przygotowanie:

  1. Pokrój cebulę w drobną kostkę i zeszklij na oleju.
  2. Dodaj mielone mięso i smaż przez 6-8 minut (w razie potrzeby podlej odrobiną wody).
  3. Dodaj SOS MEKSYKAŃSKI Roleski Makłowicz Menu i gotuj przez około 20 minut.
  4. W tym czasie ugotuj ryż.
  5. Dopraw do smaku Sosem Trinidad Scorpion Roleski, solą i pieprzem.
  6. Gotowy sos chili con carne podawaj z ryżem i łyżką śmietany.

Smacznego!