Roleski
& Makłowicz

Prezentują

Linia sosów premium
inspirowana kuchniami świata.

Roleski
& Makłowicz

Prezentują

Linia sosów premium
inspirowana kuchniami świata.

Roleski
& Makłowicz

Prezentują

Linia sosów premium
inspirowana kuchniami świata.

Roleski
& Makłowicz

Prezentują

Linia sosów premium
inspirowana kuchniami świata.

Roleski
& Makłowicz

Prezentują

Linia sosów premium
inspirowana kuchniami świata.

Roleski
& Makłowicz

Prezentują

Linia sosów premium
inspirowana kuchniami świata.

Roleski
& Makłowicz

Prezentują

Linia sosów premium
inspirowana kuchniami świata.

Przepisy Roberta Makłowicza

Ugotuj razem ze mną pyszne i łatwe dania.

Sos Indyjski

Dorsz po indyjsku

Delikatna ryba jaką jest dorsz wprost idealnie komponuje się z mieszanką przypraw curry i kolendrą.

Robert Makłowicz

Składniki:

  • 2 łyżki oleju roślinnego
  • 250 gramów dorsza, najlepiej filet
  • Sos Indyjski Roleski Makłowicz
  • Garść pomidorków koktajlowych
  • Pęczek świeżej kolendry
  • 400 gramów ryżu basmati

Delikatna ryba jaką jest dorsz wprost idealnie komponuje się z mieszanką przypraw curry i kolendrą.

Robert Makłowicz

Przygotowanie:

  1. Ugotuj ryż basmati.
  2. Pokrój Dorsza w grube kostki.
  3. Na patelnię dodaj 2 łyżki oleju roślinnego i podsmaż dorsza przez około 4 minuty.
  4. Dodaj SOS INDYJSKI Roleski Makłowicz Menu. Gotuj przez około 7 minut.
  5. Opcjonalnie po 5 minutach gotowania sosu z dorszem dodaj pokrojone pomidory koktajlowe.
  6. Przed podaniem posyp kolendrą.

Sos Spaghetti

Sos słodko-kwaśny

Sos meksykański

Sos Marokański

Sos Indyjski

Sos Arabski

Sos Paprykowy