Roleski
& Makłowicz

Prezentują

Linia sosów premium
inspirowana kuchniami świata.

Roleski
& Makłowicz

Prezentują

Linia sosów premium
inspirowana kuchniami świata.

Roleski
& Makłowicz

Prezentują

Linia sosów premium
inspirowana kuchniami świata.

Roleski
& Makłowicz

Prezentują

Linia sosów premium
inspirowana kuchniami świata.

Roleski
& Makłowicz

Prezentują

Linia sosów premium
inspirowana kuchniami świata.

Roleski
& Makłowicz

Prezentują

Linia sosów premium
inspirowana kuchniami świata.

Roleski
& Makłowicz

Prezentują

Linia sosów premium
inspirowana kuchniami świata.

Przepisy Roberta Makłowicza

Ugotuj razem ze mną pyszne i łatwe dania.

Sos Marokański

Dorsz po marokańsku

Delikatny dorsz świetnie skomponuję się z wyrazistym sosem Marokańskim. Kuskus będzie będzie idealnym dopełnieniem tego posiłku.

Robert Makłowicz

Składniki:

(4 porcje)

  • 2 łyżki oliwy
  • 250 gramów dorsza, najlepiej filet
  • Sos Marokański Roleski Makłowicz
  • Garść pomidorków koktajlowych
  • Pęczek świeżej kolendry.
  • 400 gramów kuskusu albo bulguru.

Delikatny dorsz świetnie skomponuję się z wyrazistym sosem Marokańskim. Kuskus będzie będzie idealnym dopełnieniem tego posiłku.

Robert Makłowicz

Przygotowanie:

  1. Ugotuj kuskus albo bulgur.
  2. Pokrój dorsza w grube kostki
  3. Na patelnię dodaj 2 łyżki oliwy i podsmaż dorsza przez około 4 minuty.
  4. Dodaj Sos Marokański Roleski Makłowicz Menu i gotuj przez około 7 minut.
  5. Opcjonalnie po 5 minutach gotowania sosu z dorszem dodaj pokrojone pomidory koktajlowe.
  6. Podawaj z kuskusem albo bulgurem.
  7. Przed podaniem posyp kolendrą.

Sos Spaghetti

Sos słodko-kwaśny

Sos meksykański

Sos Marokański

Sos Indyjski

Sos Arabski

Sos Paprykowy