Roleski
& Makłowicz

Prezentują

Linia sosów premium
inspirowana kuchniami świata.

Roleski
& Makłowicz

Prezentują

Linia sosów premium
inspirowana kuchniami świata.

Roleski
& Makłowicz

Prezentują

Linia sosów premium
inspirowana kuchniami świata.

Roleski
& Makłowicz

Prezentują

Linia sosów premium
inspirowana kuchniami świata.

Roleski
& Makłowicz

Prezentują

Linia sosów premium
inspirowana kuchniami świata.

Roleski
& Makłowicz

Prezentują

Linia sosów premium
inspirowana kuchniami świata.

Roleski
& Makłowicz

Prezentują

Linia sosów premium
inspirowana kuchniami świata.

Roleski
& Makłowicz

Prezentują

Linia sosów premium
inspirowana kuchniami świata.

Sos
Arabski

Mapa regionu pochodzenia produktu Zdjęcie Roberta Makłowicza

Z pomidorami, cebulą i papryką chili

Łącząc wyraziste smaki Afryki Północnej oraz Bliskiego Wschodu, przedstawiamy Państwu uniwersalną bazę do szakszuki. Aromatyczne pomidory, cebula, oliwa, odrobina chili oraz starannie dobrane przyprawy stanowią idealne połączenie zarówno do mięs białych, jajek jak i wszelakich wariacji wegańskich.

Produkt bez konserwantów Produkt odpowiedni dla wegan Czysty skład produktu

Linia produktów premium wyprodukowana z najwyższej jakości składników wg receptur opracowanych przez Roberta Makłowicza.
Bez substancji konserwujących, bez substancji zagęszczających, odpowiednia dla wegan. Czysty skład.

Uniwersalny sos arabski. Sos pomidorowy z cebulą. Produkt pasteryzowany.

Składniki: pomidory (79g na 100g produktu), cebula (15 %), papryka (7,5 %), sok pomidorowy, cukier, olej rzepakowy, grillowana papryka, sól, błonnik cytrusowy, chili (1 %), czosnek (1 %), przyprawy (1,2 %), naturalny aromat, ekstrakt z cebuli, oliwa z oliwek (0,3 %).

Wartość odżywczana 100g
Wartość energetyczna286 kJ/69 kcal
Tłuszcz (w tym kwasy tł. nasycone)3,1g (0,3g)
Węglowodany (w tym cukry)7,3g (5,5g)
Białko1,6g
Sól1,4g

Sposób przygotowania (na szybko):

1. Przelej sos do rondelka lub na patelnię.

2. Podgrzej na małym ogniu mieszając ok. 5-8 minut.

3. Dodaj ulubione dodatki, podawaj z ryżem.

Przepisy: