Roleski
& Makłowicz

Prezentują

Linia sosów premium
inspirowana kuchniami świata.

Roleski
& Makłowicz

Prezentują

Linia sosów premium
inspirowana kuchniami świata.

Roleski
& Makłowicz

Prezentują

Linia sosów premium
inspirowana kuchniami świata.

Roleski
& Makłowicz

Prezentują

Linia sosów premium
inspirowana kuchniami świata.

Roleski
& Makłowicz

Prezentują

Linia sosów premium
inspirowana kuchniami świata.

Roleski
& Makłowicz

Prezentują

Linia sosów premium
inspirowana kuchniami świata.

Roleski
& Makłowicz

Prezentują

Linia sosów premium
inspirowana kuchniami świata.

Roleski
& Makłowicz

Prezentują

Linia sosów premium
inspirowana kuchniami świata.

Przepisy Roberta Makłowicza

Ugotuj razem ze mną pyszne i łatwe dania.

Sos do Gulaszu

Sos Gulaszowy z Polentą

Mięso można zastąpić grzybami (boczniaki, pieczarki, grzyby leśne). Oczyszczone pokroić w plastry, podsmażając je na tłuszczu i dusząc kilkanaście minut wraz z Sosem Gulaszowym Roleski Makłowicz.

Robert Makłowicz

Składniki:

4 porcje

  • Sos Gulaszowy Roleski Makłowicz
  • 500 gramów polenty (kaszki kukurydzianej)

Mięso można zastąpić grzybami (boczniaki, pieczarki, grzyby leśne). Oczyszczone pokroić w plastry, podsmażając je na tłuszczu i dusząc kilkanaście minut wraz z Sosem Gulaszowym Roleski Makłowicz.

Robert Makłowicz

Przygotowanie:

  1. Podgrzej na patelni sos gulaszowy Roleski Makłowicz
  2. Ugotuj polentę zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
  3. Nałóż na talerz polentę i polej ją sosem gulaszowym Roleski Makłowicz

Sos Spaghetti

Sos słodko-kwaśny

Sos meksykański

Sos Marokański

Sos Indyjski

Sos Arabski

Sos Paprykowy

Sos do Gulaszu