Roleski
& Makłowicz

Prezentują

Linia sosów premium
inspirowana kuchniami świata.

Roleski
& Makłowicz

Prezentują

Linia sosów premium
inspirowana kuchniami świata.

Roleski
& Makłowicz

Prezentują

Linia sosów premium
inspirowana kuchniami świata.

Roleski
& Makłowicz

Prezentują

Linia sosów premium
inspirowana kuchniami świata.

Roleski
& Makłowicz

Prezentują

Linia sosów premium
inspirowana kuchniami świata.

Roleski
& Makłowicz

Prezentują

Linia sosów premium
inspirowana kuchniami świata.

Roleski
& Makłowicz

Prezentują

Linia sosów premium
inspirowana kuchniami świata.

Roleski
& Makłowicz

Prezentują

Linia sosów premium
inspirowana kuchniami świata.

Przepisy Roberta Makłowicza

Ugotuj razem ze mną pyszne i łatwe dania.

Sos Paprykowy

Węgierskie Leczo Paprykowe

Kultowa węgierska potrawa, która swoją sławę zawdzięcza prostocie oraz połączeniu aromatów papryki i pomidorów. Jako dodatek mięsny polecam Państwu użyć paprykowanych kiełbasek debreczyńskich bądź wysokiej jakości parówek.

Robert Makłowicz

Składniki:

4 porcje

  • 2 łyżki oleju roślinnego
  • 200/300 gramów kiełbasek debreczyńskich (paprykowanych) bądź parówek cielęcych albo dobrej jakości parówek z szynki
  • Sos Węgierski Paprykowy Roleski Makłowicz
  • Ryż Basmatti
  • Sól, pieprz

Kultowa węgierska potrawa, która swoją sławę zawdzięcza prostocie oraz połączeniu aromatów papryki i pomidorów. Jako dodatek mięsny polecam Państwu użyć paprykowanych kiełbasek debreczyńskich bądź wysokiej jakości parówek.

Robert Makłowicz

Przygotowanie:

  1. Ugotuj ryż.
  2. Podsmaż na oleju Sos Węgierski Paprykowy Roleski Makłowicz.
  3. Pokrój na kawałki kiełbasę i dodaj do sosu.
  4. Zredukuj gaz i i gotuj całość przez 10/15 minut.
  5. Podawaj z ryżem.

Sos Spaghetti

Sos słodko-kwaśny

Sos meksykański

Sos Marokański

Sos Indyjski

Sos Arabski

Sos Paprykowy

Sos do Gulaszu